2011. november 28.

Szülinapi ajándékok

Rita által megszervezett játék szülinaposainak én a következő ajándékokat küldtem:
Gertinek karácsonyi anyagokból varrtam füzet/könyv-borítót,amit az előzőleg már bemutatott mikulásvirággal díszítettem.Mivel írta,hogy tanárnő,úgy gondoltam,hasznát veszi,még ha több is van belőle.Vagy,ha nem ő,akkor a lánya:)
Plusz az angyalka kollekcióból is jutott neki kettő:).

Előző születésnaposunk Anika volt.Neki egy bevásárlótáskát varrtam,ami kívül virágos farmeranyag,belül viszont tavaszt idéző színes vászon.
Sajnos ő a szülinapját követően szó nélkül eltűnt a csapatból.Még visszajelzést sem adott senkinek,hogy egyáltalán megkapta-e az ajándékokat.Ilyen is van!:( Azért én remélem,hogy egyszer előkerül,és magyarázattal szolgál a 14 embernek,akik szívvel-lélekkel készültek,hogy örömet okozzanak neki!

Szeptember végén "Kaccat" Éva szülinapját ünnepeltük.Sajnos a neki készített ajándékomat elfelejtettem fotózni,ezért csak írom,hogy cseresznyés pamutvászonból és fehér madeira csipkéből varrtam egy fali,zsebes tárolót,és egy fehérneműmosó zsákocskát is kapott.

Azt hiszem,ennyi volt a lemaradásom:) Következő ünnepeltünk Mariann lesz,de egyelőre még ötletem sincs,hogy mit készítsek neki.

2 megjegyzés:

Marianna írta...

Nagyon szépeket készítettél és aranyos a lánykád ahogy alkot.Tényleg nehéz kitalálni kinek mi tetszene,minek örülne.
Talán segítség egy kicsit, hogy a kedvenc ünnepem a karácsony és korom ellenére hóemberfüggő vagyok.:)De mindennek örülni tudok.

Borga írta...

Mariann,köszönöm,hogy ezt megírtad!Sokat segítettél vele!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...