2011. október 31.

Még logó-tervek

Mivel az előző kettő kapcsán minden megjegyzéssel,kritikával egyetértettem,eljátszadoztam még egy picit.Most ezek születtek:



12 megjegyzés:

Mamis írta...

Nekem továbbra is az előzőből tetszik az első. Ezek közül én a negyedikre szavaznék.

Borga írta...

Mamis,az volt a legelső terv,és lehet,hogy az első gondolat a legjobb...De annak is igaza van,aki kínai-betűnek látja,meg az is lehet,hogy néhányan a borra asszociálnának.Engem viszont az zavar benne a legjobban,hogy négyzet alakú,ami egy ruhában még elmegy,de attól tartok,hogy egy fehérneműbe téve túl nagy lenne.
Szóval nem tudom...
Mindenesetre az biztos,hogy ezek közül fogok választani,mert több időt már nem akarok rászánni!:)

Pampalini Anikó írta...

Hűha!
Az első kettőt dobd el!
Ezek közül meg én személy szerint nem tudnék választani, nagyon tuti mind a 4! Ha muszáj lenne, akkor én is a negyedik mellett vagyok!

Pampalini Anikó írta...

Ja, kérdés: mire, hogyan nyomtatnád, nyomnád, készíttetnéd? Csak mert én is hasonló cipőben totyogok, megvan a logóm, de a neten talált címkenyomtatók olyan nagy tételben dolgoznak, hogy még az unokáimnak is jutna a címkékből. A Meskán találtam egy csajszit, de egyszerűen elveszett, két hónapja nem válaszol az üzenetekre, azt írta egyszer, hogy nagyon elfoglalt....de legalább ne hitegetett volna...A transzferfóliára nyomizás jó, de nagyon drága egy csomaggal, és nem is jó a nyomtatóm.
Szóval, Te hogyan? ha publikus :-)

Borga írta...

Ancsika,én egy régi osztálytársammal fogom megcsináltatni.Van egy kicsiny boltjuk(Nagyváradon),ahol mindenféle nyomtatós dolgokkal foglalkoznak,pl pólóra feliratozás,névjegykártya készítés,stb...De konkrétumokról még nem beszéltünk,...gondoltam,előbb legyen meg a logóterv.Az biztos,hogy kétfélét szeretnék:egy vékonyabb,finomabb anyagra,amit fehérneműbe használnék,meg egy erősebbet ruhákba.
A nagy cégekkel nekem is az a bajom,hogy több életem kéne legyen,hogy akkora mennyiségű címkét elhasználjak.A nyomtatóm meg rossz,úgyhogy az itthoni bütykölés kizárva:(

Klematisz írta...

Az első gyönyörű! Olyan előkelő kinézete van azzal a név fölötti ábrával (ami engem határozottan egy koronára emlékeztet). A harmadik is nagyon jó, elegáns, s a betűk formája is érdekes, kicsit nosztalgikus íze van. Szóval, (én) ezek közül választanám valamelyiket, de végülis bármelyiket választod, szép lesz.

Csitri írta...

Mind jó, de én a harmadikra tenném a voksom.
Én is gondolkodtam cimkén, de nekem mincs ilyen jó nevem, a varrógép és kenyérillat egy cimkén már-már zaklatásnak minsősül :-)

Editfolt írta...

Nekem a 3. és a 4. tetszik ezek közül. Én még nem terveztem az enyémet. Nekem sincs túl jó nevem. És hosszú is.

Borga írta...

Szerintem a Csitri és az Editfolt sem rossz név!A Borga a saját privát nevemből lett összerakva akkor,amikor blogolni kezdtem.Bár akkor még nem gondoltam,hogy valamikor logó lesz belőle.
Tizen-éve varrok,de eddig valahogy egész jól megvoltam címke meg logó nélkül,csak mostanában kezdtem el úgy érezni,hogy mostmár saját címke nélkül nem élet az élet!:D

GloriArt írta...

Nekem itt a hármas nagyon-nagyon tetszik!én azt választanám!:)

Amy-kreatív írta...

Szia!
Én a 3-ra szavaznék, az olyan szép!
Vékony, szövött cimkét én az eBay-ról rendeltem, 144 db postaköltséggel együtt volt 2600.-ft.
Keskeny, kb 1cm széles és 6 cm hosszú. Amy-kreativ van beleszőve. Félbehajtva bevarrva valami oldalába, vagy valamire rávarrva is jól mutat.
Nekem tetszik. Többféle stílusból és betűtípusból lehet válogatni.
Megpróbálom feltölteni a blogomra, ott meg is tudjátok nézni, ha érdekel benneteket. Akinek kell az elérhetőség megrendeléshez, az írjon a blogomba, szívesen segítek.
Amy

Borga írta...

Hm,az nagyon jó ár szerintem!Kíváncsi vagyok rá,ha felteszed,megnézem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...