2011. március 31.

Díjat kaptam!



A napokban kellemes meglepetés ért : díjat kaptam Erikától.Ezúton is nagyon köszönöm,hogy gondolt rám!Annál is inkább jólesett,mivel ez az első díjam!:)

A játékszabályok a következőek: 
A díjat meg kell köszöni, annak akitől kaptam. 
Kell írni egy bejegyzést a díjról.
Tovább kell adni másik 10 blog társamnak, akiket kedvelek.



Még nem vagyok túl ismerős blogos körökben,és legszívesebben mind az ötvenvalahány blogosnak továbbküldeném,akiknek rendszeres olvasója vagyok,hiszen azért olvasom őket,mert tetszik vagy érdekel,amit csinálnak.
De mivel látom,hogy már rendesen körbejárt szinte minden blogon,van,aki többet is kapott,ezért én olyanokat neveznék meg,akiknek még szintén nem túl régi a blogja,illetve,akiknél még nem láttam,hogy megkapták volna(persze,lehet,csak én vagyok figyelmetlen).A szabályokkal ellentétben én mindenféle kötöttség nélkül küldöm!:)

Tehát a lista:

6 megjegyzés:

Editfolt írta...

Nagyon köszönöm a díjat! Örülök, hogy olvasol és tetszenek a munkáim. Igyekszem fejlődni.
Szeretettel: €dit

N. Adri írta...

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! Ha van tutorial-ötleted, lelőhelyed, azt is szívesen veszem, ha elküldöd a mail címemre.

Kata írta...

Nagyon köszönöm,hogy gondoltál rám!Én is örülök,hogy olvasod a blogomat!Igaz mostanában nem sok időm rá,de igyekszem.

Pampalini Anikó írta...

És én is jöttem hozzád megköszönni a díjat, felteszem a blogomra a neveddel, de én nem adnám tovább, mert elég nehézkesen megy nekem a linkelés, folyton elrontom, az ötödik blog belinkelésénél már valószínűleg kihullana a hajam :-))
Köszönöm szépen!
És igenis profi vagy!

Csitri írta...

Ekkora meglepetést! Nagyon köszönöm a díjat! Örülök, hogy tetszenek a takaróim és a blogom. Neked köszönhetően, talán többen néznek majd be hozzám.

Hajnalka írta...

Kedves Borga, köszönöm szépen, nagyon jól estek a kedves szavaid! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...