2012. szeptember 25.

Adtam is-kaptam is!

Még augusztus végén jelentkeztem Makacska Nyárbúcsúztató játékára,aminek az volt a lényege,hogy a sorban előttünk lévőtől kapunk,az utánunk következőnek pedig adunk valami kis apró ajándékot.
Én már több,mint egy hete megkaptam Farci ajándékát,ami egyáltalán nem volt apró,sőt!Mikor kibontottam,szóhoz sem jutottam a meglepetéstől,hogy mennyi gyönyörűséget küldött!
Már előtte megbeszéltük,hogy nagyon örülnék egy általa készített gyűrűnek.Ehhez képest ő 3-at(!) is küldött,plusz egy csodás filc nyakláncot,kitűzőt,muffin alakú hűtőmágnest,és mindezt még megtoldotta egy gyros fűszerkeverékkel is!Itt is köszönöm neki,és egyúttal elnézést is kérek,amiért csak most mutatom,de kissé el vagyok havazva.

A képet Farcitől kölcsönöztem!

Közben végre megérkezett az általam küldött ajándék is a Druszámhoz,vagyis a Csokis Málna blog írójához.Mivel előzőleg azt írta,hogy legjobban a karácsonyi varrásaim tetszenek neki,de egy konyhai edényfogónak is örülne,így úgy gondoltam,összehozom a kettőt,és karácsonyi anyagból varrok neki edényfogó kesztyűt.Bár még messze van karácsony,azért remélem,hasznát veszi majd!
A képet szintén tőle vettem kölcsön,mert szokás szerint elfelejtettem lefotózni.


 Köszönöm,hogy részt vehettem a játékban!

5 megjegyzés:

kolozsgabi írta...

Te is milyen klassz ajándékot kaptál, viseld egészséggel4...és írj, ha kell valami alapanyag!

Kati írta...

De szép ajándékok mindkettőtöké, örvendek, hogy tetszik:) Az a kis muffin hűtőmágnes nagyon tetszik nekem:)

Farci írta...

Gabi!
Szívesen máskor is, sok szeretettel!
A harmadik gyűrű azért, mert 100. követője voltál a blogomnak!
Minden jót kívánok!

Borga írta...

Gabi,köszönöm!És nagyon kedves vagy!
Kati,ugye milyen kis aranyos?!:)
Farci,tudom,és köszönöm szépen,hogy még amiatt is megajándékoztál!

accesoriiflorina írta...

Buna ziua!Faceti niste accesorii foarte frumoase!Eu sunt interesata de danteluta elastica, am vazut pe breslo ,dar eu as vrea cam de 6 cm,sa va uitati putin pe blogul meu,mai jos, la articolul cu bentite .Am vazut ca aveti si mai inguste,de 2 mm, poate imi lasati nr de tel, sau imi scrieti pe mail sa imi dati mai multe detalii.pupici din Suceava.Florina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...