2012. június 26.

Újra itt!

Nagyon eltűntem mostanában,amire igazából mentségem sincs.De ahogy elnézem a kedvenc blogjaimat,szinte mindenhol hetek maradnak ki 2 bejegyzés között.Vajon ez miért van?
Nekem tulajdonképpen nem a blogolás okoz gondot,hanem a fényképezés.Nagyon sok időt elvesz,hogy egy vacak géppel aránylag elfogadható képet készítsek,aztán még javítsak rajta,hogy valamennyire vállalható legyen.Így nincs is kedvem hozzá.Jobb fotómasinára meg egyelőre nem futja:(

De azért megpróbálom bemutatni,miket varrtam az utóbbi hetekben.Először jöjjön néhány fehérnemű!
Rendelésre készült ez piros baby-doll.Állítható vállpántja van,és a csipkétől lefele kicsit A-vonalban bővül.


Készült 1 új bugyi-modell is.Sajnos fehérneműhöz való próba-babám nincs,de gondolom,azért látszik,hogy a hátulja olyan féltanga-szerű,vagyis nem tanga,de nem is a klasszikus bugyi,és eléggé csípő-szabású.Azt hiszem,brazil-típusúnak hívják az ilyet.


 Ezeket a bugyikat pedig ma varrtam.Rendelésre készültek,és-bár a képen nem látszik-de óriási méretű tangák.Sokan elítélik,ha valaki egy nagyobb hátsóra tangát vesz,de én azt hiszem,a nyári kánikulában meg lehet érteni.


Nos,mára ennyi,folyt. köv.

2 megjegyzés:

Mamis írta...

Szépeket alkottál ismét. Ahogy írtad, valahogy egyre inkább fogynak a bejegyzések a blogokon. Sajnos ezt én is tapasztalom. Sőt én erről írtam is, és a végeredmény az lett, hogy a facebook teljesen elnyomja a blogot. Lehet kövezni érte de akkor is így van...Sokszor azért nem írok a blogba, mert úgy sem reagál rá senki...de utána úgy vagyok vele, hátha van még valaki aki nem szereti a facebook-ot és mégis olvas:):)

Borga írta...

Nem tudom,lehet,hogy igazad van,és a többségnél tényleg ez az oka,hogy ritkulnak a blogbejegyzések.Mindenesetre én sem szeretem a Fb-ot.Nem is vagyok fent,illetve privátban igen,de a munkáimat nem rakom fel.Bár őszinténszólva már megfordult a fejemben,hogy nekem is ki kéne használjam ezt a lehetőséget,de valahogy még nem tudtam rávenni magam.Talán túl öreg vagyok hozzá...:)A lájkolgatást sem tudom megszokni.Valahogy nekem olyan személytelen és rideg a tetszésnyilvánításnak ez a formája.De ez biztos csak az én defektem:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...