2012. február 21.

Szülinapi ajándékok

Még tavaly nyáron jelentkeztem Rita szülinapi játékára,aminek az a lényege,hogy egymás szülinapjára kell küldenünk valami saját kezűleg készített ajándékot.Mivel most nekem volt születésnapom,én kaptam sok-sok szépséget a csoportban lévő lányoktól.
Mutatom őket véletlenszerű sorrendben:

Elsőnek Edit ajándéka érkezett meg.Két foltmunkával készült párnahuzatot kaptam tőle,nagyon jó minőségű anyagokból.


Gerti  2 csészealátétet küldött,és egy nagyon szép pasztellszínű ablakdíszt,ami a műhelyem ablakát fogja díszíteni.A csészealátéteknek is a műhelyemben lesz a helye,mivel bevallom,én bizony szoktam munka közben teázni,capuccinózni.


Csilla egy profi ökoszatyorral lepett meg,aminek nagy hasznát fogom venni,mert valahogy magamnak sosincs időm varrni.Szégyen-nem szégyen,eddig bolti szatyorral jártam vásárolni,de ennek ezennel vége!:)


Glória gyönyörű sálat készített nekem.Nem is sál,inkább stóla,mert olyan óriási!Egyszer régebben láttam a blogján egy sálat,ami nagyon megtetszett,ő volt olyan aranyos,hogy ezt megjegyezte,és most varrt nekem egy hasonlót.Köszönöm szépen,nagyon tetszik!


Subák Erikától egy muffinos naplót,egy cuki,filcből készült kávéscsészét(ami egyébként tűpárna),és egy keresztszemmel kivarrt G-betűt kaptam.Ez utóbbira már van is ötletem,mihez fogom felhasználni.Valamint,ha nem bánod Erika,a képeslapról is le fogom óvatosan operálni a horgolt virágot,és Janka egyik ruháját fogom díszíteni vele.


Kiss Judit egy jópofa,mintás,méretes szatyrot küldött.Janka meg is jegyezte,hogy majd nyáron ezzel fogunk strandra járni,mert ebbe minden belefér:) Hát ki lesz használva,az biztos!
Ja,és a csokit is kisajátította magának!Nem baj,én úgyis fogyózom:)


A következő ajándék Ágotától érkezett.Nagyon aranyos,libás ajtódíszt küldött,ami teljesen passzol a konyhám stílusához,úgyhogy fel is került az ajtóra.Egy csuklóra húzható tűpárna is volt a csomagban(ilyenem sem volt eddig),és egy ceruzatartó doboz is előkerült,ami kifejezetten Jankának volt címezve.Bár ő azt mondta,nem ceruzát fog benne tartani,hanem kincseket:)


Susu ékszerszettje abszolút telitalálat!A csodás bronzszínű gyöngyökből készült nyaklánc és karkötő stílusos kiegészítője lesz a ruhatáramnak.


Kaccat egy érdekesen megvarrt ökotáskát küldött(át is tanulmányoztam:)),valamint egy szép hímzett anyagból készült neszeszert.Azt hiszem,ezek is jól kihasználható darabok lesznek!


Balogh Éva csomagja egy filcből készített könyvjelzőt, 2 miniszappant és egy karkötőt tartalmazott.Utóbbin álmélkodtam rendesen,hogy a csudába lehet azokat az apró gyöngyöket felfűzni arra a vékonyka drótra?!Ez az,amihez nekem tuti nem lenne türelmem!A szappankáknak különösen örülök,mivel még soha nem használtam házi készítésű szappant,és a könyvjelzőnek is hasznát veszem,mivel imádok olvasni.

Banász Erika romantikus,rózsás anyagból varrt nekem neszit és egy hozzá illő telefontartót.Nagyon tetszik mindkettő,főleg,mert olyan igazi Erikastyle-es:).És mostmár legalább a telefonomnak is van ruhája!:)

Ha az előbbi ajándékra azt írtam,hogy olyan Erikastyle-es,akkor Kinga ajándékára is nyugodtan írhatom,hogy ez meg igazi Tündérilonkás!:) A rá jellemző vintage stílusban készült kulcstartót és csipkés kitűzőt kaptam tőle.Én is kedvelem ezt a régies stílust,így a kulcstartót már használatba is vettem,a kitűzőhöz meg egyelőre próbálok valami hozzá illő ruhát tervezni,hogy méltó helyre kerüljön.


Nagyon köszönöm mindenkinek a csodás ajándékokat,azt hogy nekem készítettétek,és hogy elküldtétek nekem!Igazán emlékezetes szülinapom lett!

11 megjegyzés:

Susu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Mamis írta...

Boldog születésnapot!

Kaccat írta...

Boldog szülinapot itt is!
Háát kaptál ám szatyrot :-O, de legalább mindegyik más :-)
Vihetem a képet? Nálam elmaradt a fotózás, (mert azt hittem, kollega azonnal viszi a postára, utána meg már nem akartam a borítékot felbontani)

Borga írta...

Susu,igen,nagyon eltaláltad az ízlésemet,gyönyörű színe van!Köszönöm szépen mégegyszer!

Borga írta...

Mamis,köszi szépen!:)

Borga írta...

Kaccat,köszi!Nem baj a több szatyor,mert arra tényleg mindig szükség van,és most legalább megszabadulok a boltitól:) És valóban mindegyik teljesen más!(természetesen viheted a képet!)

Banász Erika, ErikaStyle írta...

Boldog Szülinapot! Örülök ha örülsz! :)))) Puszi! Erika

Kati írta...

Boldog Szülinapot, igazán sok szép ajándékot kaptál:)Mind mind kézzel készítettek, és egyediek, de jó:)

Borga írta...

Erika,Kati,köszönöm szépen!

Cinella írta...

Nagyon szépeket kaptál! Ugye milyen jó ez a játék? ;-)

Borga írta...

Bizony,hogy jó!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...