2011. október 28.

Közvéleménykutatás


 Tegnap éjjel logót,illetve címkét terveztem magamnak.Szerintetek melyik a jobb a kettő közül?Esetleg egy harmadik?...Őszinte véleményeket várok!

12 megjegyzés:

Kaccat írta...

Én a másodikra szavazok, jobban érvényesül, hogy mozaikszó, az elsőnél zavaró a Bor

Csitri írta...

Nekem is a második tetszik jobban.

Mamis írta...

Nekem az első tetszik, olyan *Borga*:)

Enn írta...

Nekem is az első tetszett meg jobban :)

Böbilla írta...

Nekem a második tetszik...)))

Borga írta...

Köszi az eddigi válaszokat!Egyelőre 50-50% :)
Az az igazság,hogy amikor az elsőt megcsináltam,nagyon tetszett.De valahogy mégis olyan hiányérzetem volt,hogy kéne még rá valami.Aztán megcsináltam a másodikat,és teljesen elbizonytalanodtam,hogy mégis inkább az első a jobb?
Áh,teljesen határozatlan vagyok!Vagy mégsem?:DDD

GloriArt írta...

Nekem az első tetszik jobban,de lehet,hogy az -or- résznek a B alá kellene kerülnie,és akkor nem gondolnak a borra...vagy nem tudom,mondjuk én így sem gondoltam:D

Pampalini Anikó írta...

Sztem az első. Egyszerű letisztult forma, és igaza lehet GloriArt-nak, mert ha "B" alsó pocakja mellé, v. alá teszed az "or"-t, akkor vlahogy összefüggőbb lesz.
Fura, de nekem a második tűnik olyan borcimkésnek (lehet,hogy a levél miatt: olyan szőlőleveles)

Ági írta...

Olvastam a bejegyzéseket, pedig nagyon határozottan a második mellé akartam letenni a voksom. De aztán én is elbizonytalanodtam :-(( De most azt tudnám tanácsolni, hogy a forma okán gondolkodj. Ha címkének szánod, akkor a második a nyerő, mert bevarrva nem áll "ki" annyira. De képileg mégis az első az egyedibb.

Biztos jó döntést fogsz hozni!
Ági

Klematisz írta...

Nekem a második logó tetszik jobban, letisztultabb, ugyanakkor sokkal jobban mutat a fölötte lévő levéllel is. Az első (számomra) úgy hat, mintha egy kínai vagy japán szórajz. Na, most aztán dönts, ha tudsz :)

Editfolt írta...

Nekem az első tetszik jobban4 Én is most tervezek logót. Nagyon tanácstalan vagyok. És ötlet nélküli. Valamilyen segédeszközök volt? Ha igen légyszi add meg nekem is!

Editfolt írta...

Jaj a lényeget elfelejtettem. Én az első mellé mgé raknék a bor mellé valami kis mintát!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...